Какъв ден е 19 август 2020?


Датата 19 август е избрана от Учителя Петър Дънов за начало на Божествената Нова година. Този период продължава до 1 януари, когато се слага началото на Физическата Нова година. Но през 2020 година на този ден в 5:41ч. настъпи и Новолуние. Това е много благоприятен период за формулиране и сбъдване на желания. Осъществяването на мечтите и желанията се състои от 3 етапа:

        1) формулиране на желанието;

        2) план за осъществяването му;

        3) конкретни действия;

Днес се смята, че денят е силно енергиен. Хората посрещат Изгревът на слънцето днес, за да се заредят положително за цялата година. На 7-те Рилски езера, точно пред "Бъбрека" днес се състои Паневритмията. Хора от Бялото Братство, последователи на Дънов, обличат най-хубавите си бели дрехи и условно казано "танцуват" от 11:00ч. Думата Паневритмия означава Божествен ритъм. Точно затова този ритуал на 19-ти август е толкова магичен. 


Как да напишем желанията си днес?

Вземете лист и химикал. Изберете спокоен момент от деня, когато сте на тихо място. Напишете до 9 желания. Формулирайте ги кратко, ясно и конкретно. Нека са написани в положителното проявление, без да съдържат отрицателни частици.

С това се изпълнява първата част от алгоритъма по-горе. Не забравяйте, че само с искане мечтите не могат да се сбъднат.  

Вълшебен ден, приятели <3


За въпроси, мнения и препоръки може да ме намерите в 






Comments

Popular Posts