Изчистване на страха и отключване на доверието (Част 3)


Изчистване на страха и отключване на доверието.


Преди около 8 години една моя приятелка ми каза: "Чудесата се случват на тези, които вярват в тях!". Аз бих добавила, че при нас идва всичко онова, което очакваме да дойде и за което сме отворили пространство. Така че, за да ни се случват хубави неща, трябва да повдигнем своята вибрация. Подробно видео за това какво е ниска и висока вибрация може да гледате ТУК . За да можем да се издигнем нагоре, първо трябва да изчистим всичко негативно, което ни държи в долната част на тази стълба от емоции. За да се доверим на света, трябва да изчистим страх, срам, чувство на вина и т.н.

Таблица на нашите емоции

Много пъти ние хората, колкото по-големи ставаме, толкова сме по-предпазливи за онова, което очакваме да ни се случи. Губим доверие към хората и околния свят от страх да не ни предадат. Това е много погрешно, защото ако се съмняваме и сме в тази вибрация, постоянно ще идват хора и ситуации, които да потвърждават, че сме били прави. Така привличаме негативни ситуации и още повече може да изпаднем в отчаяние и недоверие.

Какво може да направим в случая?
Да придобием абсолютно доверие към Вселената и нещата, които ни се случват. Колкото и да ни се струва лошо, точно негативните случки ни дават поуки и опит, чрез които се повдигаме и израстваме. Без тях всичко в живота ни би било равно и еднообразно. За добро или лошо, ние се учим от грешките, които правим. Така че ако успеем да изградим доверие и приемане в нещата, които ни се случват, вече вървим в правилния за нас път. Нека променяме гледната си точка към нещата, които не можем да променим и работим върху нещата, които зависят от нас.



Практика за изчистване на вина и преминаване към любов

1. Помисли за какво се чувстваш виновен(виновна)? За какво обвиняваш себе си? За какво се чувстваш виновен(виновна) в живота си?
Може би не отделяш достатъчно време за себе си? Може би не смяташ, че си достатъчно добър родител? Може би не правиш нещо така, както ти се иска?
Запиши всичко, за което се сещаш тук.

2. Сега запиши какви са новите действия, които ще те извадят от това чувство на вина.

Има 2 варианта:

  1 вариант: Спираш да правиш нещата, които те карат да се чувстваш виновен(виновна)
   Пример: Спираш да ядеш торти всеки ден и после да се обвиняваш, че си с повече килограми.

   2 вариант: Спираш да се обвиняваш и да искаш от себе си промяна.
    Пример: Приемаш, че си толкова килограми и продължаваш да си ядеш каквото искаш, без да се чувстваш виновен(виновна).

Продължаване на стари действия и продължаване на мрънкане и оплакване, води до постоянна понижена вибрация. Защо си го причиняваш? Просто избери един от двата варианта и спри да се саморазрушаваш.

Така вече сте в потока на любовта. Вие сте взели осъзнат избор за живота си.


За въпроси, мнения и препоръки може да ме намерите в Instagram и Facebook :)








Comments

Popular Posts