"100 начина да промениш живота си" - Лариса Парфентиева (ревю)

"100 начина да промениш живота си" - Лариса Парфентиева  

Част 1 
Брой страници: 270
Година на издание: 2017г.
Издателство: AMG Publishing

Част 2
Брой страници: 326
Година на издание: 2018г.
Издателство: AMG Publishing

"100 начина да промениш живота си"

Книжката Двете части на книгата "100 начина да промениш живота си" бях гледала отдавна в книжарниците. Знаех, че искам да прочета, но някак си все не стигах дотам. През декември проверих за наличности в библиотеката и се оказа, че са свободни за взимане. Много се зарадвах, защото преди това доста време бяха заети. Взех двете части и се прибрах да ги чета. 

Първите впечатления за книгата от първа част ми бяха чудесни. Много от четивата на подобна тематика са синтез на знания около 20 страници и после в следващите 200 се разтягат локуми. И така на човек малко му писва да чете едно и също. Тук няма нищо общо. И двете части на книгите са много съдържателни и подредени. И двете книги са изградени от 4 части - Мотивация, Призвание, Как е устроено всичко и Придвижване към целта. 


"100 начина да промениш живота си"

Има множество практики и идеи как да променим живота си. В началото приех заглавието метафорично, но после наистина стана ясно, че предложените начини и заглавието на книгата си хармонират. Развенчани са много митове, обяснено е подробно защо някои неща не работят. Дадени са практии, които човек лесно може да изпълнява стига да има желание и време. 

Лариса Парфентиева е руска авторка, която лесно може да се открие в социалните мрежи. С #100способовизменитьжизнь може да добавяте материали в Instagram, свързани с книгите. 

Книгите са подходящи за различни възрасти - за хора, които сега навлизат в живота, но също и за хора в по-зряла възраст, търсещи нова доза вдъхновение. 

"100 начина да промениш живота си"

Ще ми бъде интересно да споделите мнението си за двете книги. Чели ли сте някоя от двете? 


За въпроси, мнения и препоръки може да ме намерите в Instagram и Facebook :)















Comments

Popular Posts