6 Книги, които да ни пратят в паралелен свят



Здравейте, приятели!

Реших да подбера 6 любими мои заглавия на книги, които развличат. Всеки има нужда да чете различни неща, но считам че точно сега е време за нещо, което да ни зареди, да ни вдъхне сила и увереност, че най-хубавото предстои. И всяко нещо, за да стане по-хубаво, първо трябва да се развали :) Та нашата карантина, или #StayHome стоене у дома може да е винаги по-интересно с една хубава книжка.

Ето и моите предложения:

1) "Хюга Ваканция" - Роузи Блейк
Хюга винаги е добра идея. Спомените за Дания не ме изоставят, а тази книга ги подхранва допълнително. В момента не можем да пътуваме, но никой не е забранил четенето, което може да ни заведе навсякъде :)


" Хюга Ваканция"

2) "Коледни пожелания и бисквитени целувки" - Джени Хейл
Коледа е дума, която сама по себе е достатъчна, за да донесе уют и спокойствие. А тази история е лека и приятна.


"Коледни пожелания и бисквитени целувки "

3) "Все още чувам тази музика" - Анес Мартен Люган
Не веднъж съм казвала, че много харесвам нежността и изяществото на тази френска авторка. Майсторски поднася историите си. Която и нейна книга да хванете, няма да сгрешите. Но тази със своя заплетен сюжет може да даде много. Защо ли? Защото ситуацията сякаш е нерешима, но накрая какво става - ще разберете сами :)

Все още чувам тази музика

4) "Малкото кафене в Копенхаген" - Джули Каплин
Казах, че Дания ми е слабост :) Но тази книга е наистина много добра. Събира в себ си всичко, което една жена иска да прочете и да остане доволна на последната страница. Силно препоръчвам!

"Малкото кафене в Копенхаген"

5) "Имението с ягодите" - Лорън Дентън
Тази книжка прочетох лятото и е много приятна. Подходяща е за всеки сезон, така че ако не сте я чели вече, сега е чудесен момент :)


"Имението с ягодите"

6) "Малката билкарница в Монмартър" - Донатла Рицати
Ако все пак предпочитате действието да се развива във Франция, харесвате билките и се интересувате от методи за релаксация - това е вашата книга. Доста приятно изненадана станах от това заглавие и го препоръчвам и на вас :)


"Малката билкарница в Монмартър"


Коя е твоята любима книга от този жанр?


Comments

Popular Posts