Куфар за ръчен багаж Aerolite




Бих искала да споделя впечатления за един куфар, който си купих преди няколко месеца и вече използвах няколко пъти. Става дума за  Aerolite 55х35х20смСлед като разгледахме различни модели и размери и се спряхме на този точно, разгледахме в кои сайтове се предлага и на какви цени. Ние го поръчахме май месец и тогава имаше промоция при направена поръчка, пращат безплатен подарък чанта с размери 35x20x20cm, която също може да се ползва като част от ръчен багаж. Тя дойде в черен цвят. Поръчката направихме от сайта: https://travelbags.bg/ , защото тогава беше най-изгодно като цена. Пратката ни дойде с Econt, като имаше опция за преглед преди плащане. Първоначално циповете се отваряха много трудно и се чудехме дали да не върнем пратката, но преценихме че вероятно ще се разработят в хода на ползването, така и стана. Спряхме се на тези размери, понеже са позволени в доста авиокомпании, а и толкова багаж ми стига за 5-6 дни през лятото.

Какво е описанието на продукта?
Максимален позволен ръчен багаж за Ryanair
1.      21″ Инча 55×35.5x20cm (Всички части), Ryanair ръчен Багаж
47x35x20cm (Тяло), Тегло: 2.6kg, Вместимост: 33L
Лек и здрав материал ABS Plastic
4 колела за 360 градуса на вартене
Заключващ механизъм с 3 цифри
2.      Малка чантата:
Предназначена за допълнителна чанта към вашия ръчен багаж
35x20x20cm 14 литра. 0.400 кг.
цена за 1 бр. малка чанта без раница 25 лв.
 5 години гаранция


Малка чанта 35x20x20cm

След като дойде пратката, преценихме че ни харесва и поръчахме втори куфар в цвят Rose Gold. Този път поръчахме само куфар, без чанта подарък, защото така или иначе вече имахме една и нямахме нужда от друга. В действителност цветът на куфара е малко по-наситено розово от снимките в сайта.

Какви бяха цените?
1.      Куфар Aerolite SILVER 4 колела 55Х35Х20см. + чанта 35х20х20см.   89.90
                                                                 Доставка с Econt или Speedy до офис      6.50
                                                                                                                         ОБЩО:    96.40лв.

2.      Куфар Aerolite Rose Gold 4 колела 55Х35Х20см.                                78.40
Доставка с Econt или Speedy до офис              5.90
                ОБЩО:            84.30лв.

В момента има още по-добри промоции, така че може да проверите :)

Какви са впечатленията от покупката?
Куфарът изглежда на живо така, както е на снимките в сайта. Има 4 колела, които се движат много лесно. По мое мнение е по-удобно, отколкото такива куфари с 2 колела, но това е субективно и зависи от лични предпочитания. Телескопичната дръжка има 2 степени на дъпане. Покритието е приятно, имитира метал. Стабилно е, не се огъва лесно при натиск, но в същото време е гъвкаво. Не сме попадали на дъжд до сега и не мога да кажа до каква степен на влага издържа. При такъв случай ще update-на публикацията.
Куфарът се почиства лесно с мокра кърпичка. След всяко пътуване почиствам корпуса и колелцата, преди да го прибера. Куфарът има миризма "на ново", която ме притесняваше, понеже не знаех дали ще се махне. Въпреки нея, дрехите ми не си промениха аромата на прах за пране. Сега все още има такава миризма, но като че ли е по-слаба. Използвах няколко пакетчета от билков чай, които сложих в куфара преди първото пътуване, за да неутрализират.

За да не го описвам отвътре ще приложа снимки, за по-лесна ориентация.









В куфара има катинар с комбинация от 3 цифри

 Доволни сме от покупката и препоръчваме. Съотношението цена-качество е адекватно.

Продуктите не са PR пратки.
Ревютата на продуктите са лично мои мнения. Те са на базата на моята опитност и не задължавам никого с тях. Продуктите са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за Вас. За да изберете най-подходящия продукт, търсете повече от едно мнения, разчитайте на собствената си преценка. :)

А вие какви куфари използвате за вашите пътувания?







Comments

Popular Posts