3 начина да купуваме оригинална козметика?


В последно време навсякъде се продава всичко. Наблюдава се едно пренасищане с всякакви марки продукти - известни и не толкова известни. В интернет и социалните мрежи също се предлагат разнообразни продукти, някои от тях на много ниски цени, които ни карат да купуваме, макар да нямаме нужда точно сега от въпросната стока. Дали това е разумно?

За съжаление се появиха много имитации на харесвани брандове, но на 3-4 пъти по-ниска цена. Как е възможно палитра за лице, която струва 100 лева от официален сайт на марката, да се открие на 30 лева? Повече от ясно е в този случай за какво става дума. Но има и сайтове, които предлагат реплики на продукти, които са с идентична цена. Как да се предпазим от алергични реакции, измами и хвърлени пари на вятъра?


  1. Да пазаруваме дрогерийни продукти от дрогерията - навсякъде в големите градове има по няколко магазина DM, Lilly, разположени в различни квартали. Разходката до тях ще ни донесе не само гаранция за качество, но и сигурност, че продуктът е оригинален и не застрашава здравето ни. 
  2. Да пазаруваме бяла козметика от официалните интернет магазини на марката - Много големи брандове разполагат с целия си асортимент от стоки, описан подробно в интернет магазина си. Ако не разполагат с такъв, обикновено са посочили от кои обекти в страната може да се набавят стоките им. Така ще бъдем сигурни, че купуваме продукти от оригиналната марка.
  3. Да пазаруваме козметика от изнестни вериги аптеки - Там качеството е гарантирано и марки, като Bioderma, La Roche-Posay, Vichy и др. са със сигурност оригинални. Тъй като тези продукти са по-скъпи, пазаруването от тези места, може да ни спести пари. Освен това има и карти за трупане на точки, от които може да се възползваме. 

Вие каква кометика предпочитате и как си я набавяте?


Comments

  1. Оригиналната, разбира се и за това доста често съм в Dm, Lilly или поръчвам от notino.bg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хубаво е, че вече имаме такива магазини, на които може да се доверим :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts