"Малката билкарница в Монмартър" - Донатела Рицати

"Малката билкарница в Монмартър" - Донатела Рицати


Брой страници: 468
Година на издание: 2017г.
Издателство: СофтПрес

Малката билкарница в Монмартър


На корицата на книгата пише - "Книга с аромат на лавандула". Книгата приканва още в този момент да бъде прочетена и някак си читателя предусеща, че ще бъде разнообразен с това четиво. 

"Малката билкарница в Монмартът" е от онези книги, които човек търси, когато е на почивка или когато иска да чете нещо разтоварващо през уикенда. Главната героиня има трудности, които постепенно преодолява. В книгата има множество рецепти за чайове, релаксация, докато сме във ваната и дори за домашна натурална козметика. Това доста разнообразява написаното. 

Обстановката се развива между Италия и Франция. Освен това са засегнати доста теми в отношенията родители-деца. Тази тема може би вълнува почти всеки човек и в някакъв момент се е питал същите въпроси, като главната героиня. Освен това всеки прави избори в живота си, които не винаги се харесват от най-близките ни хора. Засягат се и теми между партньори, но някак така между другото, съвсем леко, без да е досадно или натоварващо.

Историята е лека, книгата се чете бързо. Героите са интересни и лесно се запомнят. Може да се каже, че това си е стандартен Чиклит. За хора, които са почитатели на жанра, тази книга ще е приятна. 


Заключение: Препоръчвам книгата за разтоварване или почивка. 

Оценка10/10


















Comments

Popular Posts