Makeup Revolution Ultra Sculpt and Contour Kit – Ultra Fair

Makeup Revolution Palette 

Тази палитра на Makeup Revolution предлага 3 продукта - бронзант, руж и хайлайтър. Удобна е за път за хора, които обичат да се гримират и за хора, като мен, които обичат да ползват 1 продукт, докато свърши и чак тогава си купуват друг :)  

Палитрата на Makeup Revolution се предлага в 2 цвята, като този е в по-светлия цвят Ultra Fair.
Палитрата е съвсем базова. Kакво забелязах след употребата й за около седмица:
  1. Бронзантът е матов цвят в деликатно кафяво, подходящ е за светъл до средно матов тен.
  2. Ружът изглеждаше матов на снимката от сайта, от който поръчах, но когато видях продукта, се оказа че има блясък, което в първия момент малко ме разочарова. Оказа се обаче, че блестящите частици са съвсем дребни и деликатни и придават сатенен финиш на бузките, изобщо не блести фрапантно на лицето. Останах доволна и от самия нюанс, който е в розовата гама.
  3. Хайлайтърът е чудесен блестящ цвят. Считам че е подходящ за всякакви нюанси кожа, дори по-тъмни. Блестящите частички са фини и са чудесен завършек на предните 2 продукта.

Това, което ми направи впечатление за цялостната палитра е:

  • Цветовете не са силно пигментирани, трябва да се взима няколко пъти с четката, за да се получи исканата визия. Наслагването по никакъв начин не утежнява вида на лицето. Цветовете изглеждат естествено. 
  • Продуктите се преливат с лекота. Много лесно се работи с тях. Няма как да се образуват дебели линии с продукт, който да не може да се разнесе. Покритието е равномерно, не става на петна.
  • Продуктът е прашлив - за някои хора това може да бъде проблем, за мен обаче това е плюс, защото съм забелязала, че прашливите продукти се преливат лесно и с тях няма как да се прекали. Единственото неприятно при тях е, че може да полепнат по цялото лице и да се наложи да се ползва мицеларна вода за почистването им. Но при внимателна употреба щетите ще са минимални. И все пак, ако не обичате прашливи продукти, може би този не е за вас.
Swatches 1
Swatches 2
Не съм слагала филтри на снимките с цел, да се вижда точния цвят на продуктите. Снимките са правени с телефон.

Цената на палитрата за 3 продукта е 9 лева. Съотношението цена-качество е повече от задоволителна. Ако пътувате често, палитрата ще ви стане любимец. Опаковката е стабилна, компактна и се затваря добре. Няма опасност да се отвори и разсипе продукт. 

Това, което не ми хареса в опаковката е, че капачето пристигна леко надраскано, може би в следствие на това, че пластмасата не е особено висококачествена. Но за този ценови клас, това е съвсем нормално. От вътрешната част има малко огледалце, което считам за ненужно, тъй като е толкова малко, че мога да си видя едното око и то не цялостно, камо ли да си слагам с негова помощ руж. 

Като цяло и трите продукта ми харесват. Използвам ги ежедневно и се радвам, че в 1 палитра използвам всичко. Не обичам да купувам палитри от по 6 цвята например, в последствие на които използвам само 1 или 2 продукта. 

Заключение: Доволна съм от палитрата на Makeup Revolution (Името на марката е вече само Revolution) и бих я купила отново.

Comments

Popular Posts