CICAPLAST ЗА УСТНИ

CICAPLAST ЗА УСТНИ

CICAPLAST ЗА УСТНИ е балсам, който си купих преди десетина дни. Когато времето стане по-хладно веднага се появява проблем в тази зона. Устните ми се напукват, стърчат кожички и избягвам да слагам червила, които допълнително изсушават. Този балсам е чудесен. Не съдържа течен парафин, който временно дава усещане, че кожата е загладена, хидратирана и възстановена. Продуктът обещава да:

  • успокоява 
  • защитава 
  • възстановява епидермиса на раздразнени устни 

Наистина възстановява усните. Обичам да го нанасям сутрин, дори когато си стоя у нас. Преди излизане също си слагам, така избягвам напукването при ветровито или студено време. Ако зоната е много напукана, след нанасяне за около час придобива омекотен и загладен вид.

Продуктът се предлага в тубичка от 7,5ml. Не знам колко е икономичен, понеже това е първата ми тубичка. Надявам се да ми стигне поне за месец. Винаги предпочитам тубички пред опаковки, в които трябва да се взима от продукти с ръка. Така си взимам тубичката в чантата и не се притеснявам къде мога да си измия ръцете, за да ползвам балсама. Цената е около 8-9лв. и може да се открие в аптеките, в които се предлага La Roche-Posay.

Заключение: Харесва ми продуктът, бих си го купила отново.









Comments

Popular Posts