Грижа за коса Ziaja - шампоан, балсам, маска

Грижата за коса е много важна, особено са къдрави, хвърчащи и сухи коси, като моята. Марката Ziaja предлага козметика за коса, лице и тяло. Предлага се в дрогериите Lilly. Реших да пробвам серията за коса с маслина. Пише, че продуктите са регенериращи за суха, накъсана и изсушена коса. 

Шампоанът е сулфатен и се предлага в опаковка от 400ml. Консистенцията му е прозрачна, лесно се пени и е икономичен. Почиства косата и кожата на главата чудесно, без да изсушава.

Балсамът е в опаковка от 200ml. Има по-течна структура от стандартните балсами за коса. Това, което забелязах е, че за да изхабя целия шампоан, са ми нужни около 2 опаковки от балсама, или балсам в комбинация с  маска. 

Маската за коса е много сходна с балсама, също 200ml. Почти не намирам разлика между двата продукта. Може би маската е една идея по-хидратираща и по-гъста от балсама. Ако пътувате, опаковката и дозатора на балсама биха били по-удобни.

Продуктите не съдържат парабени и силикони!
 

Резултат: Косата е доста добре почистена, хидратирана, лъскава и лесна за разресване и обработка. Установих, че къдриците ми са доста добре оформени, отколкото много други шампоани, на чиито опаковки пише, че са точно за къдрава коса. Вероятно това се дължи на добрата хидратация. 

Заключение: Доволна съм от продуктите, купувам ги отново и отново. 

Ориентировъчни Цени:
  • Шампоан - 5лв.
  • Балсам - 4лв.
  • Маска - 5лв.

Продуктите не са PR пратки. 
Ревютата на продуктите са лично мои мнения. Те са на базата на моята опитност и не задължавам никого с тях. Продуктите са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за Вас. За да изберете най-подходящия продукт, търсете повече от едно мнения, ползвайте тестери, разчитайте на собствената си преценка. :)




Comments

Popular Posts