Крем за околоочен контур Vichy IDÉALIA


Кремът за околоочен контур, който ползвам в момента е от серията Idéalia на френската марка Vichy. Серия за лице с озаряващо действие включва 6 продукта - дневен и нощен крем, серум и околоочен контур за различни видове кожа. 

Опаковката е удобна тубичка с добре прилепваща капачка. Продуктът е с бежово оцветяване. Попива лесно и не оставя следи от цвета. Пише да се ползва сутрин и вечер. Аз го ползвам задължително вечер, защото след свалянето на грима с мицеларна вода и почисвтването на лицето с измивен продукт, кожата остава доста суха. Хидратира моментално зоната около очите. 

Продуктът обещава: 
  • озаряване
  • изглаждане
  • намалява умората
  • намалява тъмните кръгове
  • намалява фините линии
Аз нямам тъмни кръгове и не знам за тях дали действа, но това което забелязах е видимо озаряване на кожата, заглаждане и уеднаквяване на тена. Ползвам го в комбинация с дневен крем от същата серия. 



Кремът е хипоалергичен и не съдържа парабени. В състава си има екстракт от корен на женско биле, кофеин, термална вода, високо съдържание на глицерин.

Кремчето е в тубичка от 15мл. и може да се открие в големи вериги аптеки на цена около 40лв.

Заключение: Доволна съм от продукта, бих го купила отново.


Продуктите не са PR пратки. 
Ревютата на продуктите са лично мои мнения. Те са на базата на моята опитност и не задължавам никого с тях. Продуктите са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за Вас. За да изберете най-подходящия продукт, търсете повече от едно мнения, ползвайте тестери, разчитайте на собствената си преценка. :)


Comments

Popular Posts